Algemene Voorwaarden

Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst tussen Milou Parthesius en de klant.

Aanbod

Al ons aanbod op de website is vrijblijvend en wordt aangeboden zolang de voorraad strekt. Fouten in tekst, prijzen en afbeeldingen kunnen niet aan ons worden toegerekend.

Prijzen

Alle prijzen op onze website zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Wij behouden ons het recht voor om prijzen te wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving.

Bestelling en Levering

Houten kiezels en stenen en het meditatiekrukje worden binnen twee dagen verzonden. Voor overige meubels nemen we contact op over de aanleverdatum.

Betaling

Betaling, indien niet via Ideal is betaald, dient te geschieden binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur. Bij niet-betaling binnen deze termijn, heeft Milou Parthesius het recht om de koopovereenkomst te ontbinden en schadevergoeding te vragen.

Retourneren

Indien u niet tevreden bent met het product, kunt u het binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Het product moet in dezelfde staat verkeren als bij levering en dient volledig te worden verpakt. De verzendkosten voor retourneren zijn voor rekening van de klant. Dit geldt niet voor producten die op aanvraag zijn gemaakt.

Garantie

Mijn meubels zijn van de allerhoogste kwaliteit en wij doen er alles aan om een zo duurzaam mogelijk product te leveren dat een leven lang mee gaat. Mocht er onverhoopt toch iets kapot gaan aan het meubel dat te wijten valt aan het productieproces dan zullen wij een product repareren of vervangen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade door onzorgvuldig gebruik zoals valschade en (langdurige) blootstelling aan vocht of water.

Aansprakelijkheid

Milou Parthesius is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van onze producten.

Auteursrecht

Het auteursrecht op de producten en teksten op onze website berust bij Milou Parthesius. Het is niet toegestaan om deze te kopiëren of te gebruiken zonder toestemming.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden zonder aankondiging te wijzigingen.